Lid worden - Website HCSV Zwaluwen '30

Lid worden

Lid worden

Lid wordenIndien u eerder lid bent geweest van de KNVB ontvangen wij graag het relatienummer om de aanvraag eenvoudiger in te dienen.

Indien u geen vorige vereniging heeft vul hier dan 'n.v.t.' in.

Indien u al weet in welk team u gaat spelen kunt u dat hier invullen.

Vrijwilligersdiensten zijn onderdeel van het lidmaatschap. Indien u jonger dan 18 jaar bent wordt verwacht dat ouders of verzorgers zorg dragen voor deze vrijwilligersdienst. Rooster en taakindeling worden, mede op basis van uw voorkeuren, gezamelijk ingepland.


Door onderstaande aan te vinken gaat u akkoord met het feit dat u meewerkt met het goed invullen van deze vrijwilligerstaak.

Om de vrijwilligerstaken voor iedereen zo goed mogelijk in te richten horen we graag indien u een voorkeur heeft voor een specifieke taak en/of tijdstip.

Om vrijwilligerstaken / functies zo goed mogelijk in te richten horen we graag wat uw baan of dagelijkse werkzaamheden zijn. Antwoorden hierop is (uiteraard) niet verplicht.

Ik ben in het bezit van een auto om (mijn kind) naar uitwedstrijden te rijden


Stichting leergeld helpt wanneer het gezinsinkomen minder is dan 120 % van het sociaal minimum. Of wanneer het leefgeld bij schuldsanering te laag is om kinderen te geven wat kinderen nodig hebben.


Zie onderstaande link voor meer informatie over stichting leergeld:


Klik hier voor meer informatie over Stichting leergeld


Het Meedoen budget is voor inwoners van de gemeente Hoorn met een laag inkomen. U ontvangt het budget in de vorm van een strippenkaart. Hiermee kunt u sport-, culturele en educatieve activiteiten betalen.


Zie onderstaande link voor meer informatie over het Meedoen budget Hoorn:


Klik hier voor meer informatie over het meedoen budget Hoorn


Geef hieronder aan of u gebruik wenst te maken van Stichting Leergeld of het Meedoen budget van de gemeente Hoorn ten behoeve van uw contributie.

Ik verklaar de Privacy Policy van HCSV Zwaluwen '30 gelezen te hebben en ga hiermee akkoord.

Ik geef hierbij toestemming dat Zwaluwen jaarlijks de verschuldigde contributie in rekening brengt.


Lidmaatschap loopt van 01-07 t/m 30-06. Afmeldingen dienen te geschieden voor 31-05.
Bij niet tijdige of tussentijdse beëindiging wordt de contributie over het seizoen alsnog volledig in rekening gebracht.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!