Informatie lidmaatschap - Website HCSV Zwaluwen '30

Informatie lidmaatschap

Informatie lidmaatschap

Lid  worden van Zwaluwen’30 word je door je aan te melden via onze Sportlinkpagina. Ben je jonger dan 18 jaar dan dienen je vader of moeder de inschrijving mee te ondertekenen.  Seniorleden dienen een kopie van een legitimatiebewijs (paspoort, OV-jaarkaart of identiteitsbewijs) mee te nemen.  Het lidmaatschap geldt altijd voor één jaar en wordt per 30 juni automatisch met een jaar verlengd.

 

Contributie
De te betalen contributie is afhankelijk van de leeftijd en dient aan het begin van het seizoen te worden betaald.  Als je met strip of cultuurbonnen wilt betalen, of via Stichting leergeld, maak dat dan bekend bij de wedstrijdsecretaris. U ontvangt dan een factuur per post waarop vermeldt staat wanneer u de bonnen in kunt leveren.

 

Club Collect
In de eerste helft van juli krijgt ieder lid een mail en SMS (zorg dat de juiste gegevens bij de club bekend zijn) van Club Collect. In de mail staat de inlogcode waarmee je bij club collect kunt inloggen. Onder je persoonlijke pagina bevindt zich de factuur voor de contributie. Je kan dan kiezen hoe je wilt betalen, via ideal of incasso. Hierin kun je ook aangeven of je in 1 keer wilt betalen of in 3 termijnen.

Vragen over contributie of over Club Collect?  Neem contact op met de ledenadministratie.

 

Kleding
Voor het spelen van wedstrijden is een Zwaluwenshirt vereist (rood/zwart gestreept), een zwarte broek en zwarte kousen met rode omslag. We adviseren altijd een trainingsjack mee te nemen en in de winter ook een trainingsbroek. Tijdens de wedstrijd raak je bezweet, soms worden je kleren nat door regen of het natte veld. Kleed je daarom pas in de kleedkamer om in je voetbalkleren en ga na het sporten altijd douchen en trek droge en schone kleren aan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!