Informatie - Website HCSV Zwaluwen '30

Informatie

Informatie

Samen ben je sterker!

Een vereniging heeft geen bestaan zonder vrijwilligers & sponsoren die financieel of in natura hulp bieden. Dit geldt dus ook voor Zwaluwen’30. Door de krachten te bundelen kunnen ambitieuze doelen behaald worden. Hiervoor dient er inspanning geleverd te worden, ja ook financiële inspanning. Ieder jaar moet de begroting rond worden gemaakt, zodat de investeringen bepaald kunnen worden en de vereniging kan groeien. Maar wat zijn deze investeringen eigenlijk? Wat doet Zwaluwen’30  met de sponsoropbrengsten?

Voorbeeld investeringen:

• Nieuwe voetbaldoeltjes voor de jeugd;
• Trainerscursussen jeugd;
• Investeringen in nieuw kassasysteem;
• Onderhoud velden en gebouwen;
• Organiseren van evenementen (senioren en jeugd en G-voetbal);
• Organiseren van sponsorbijeenkomsten;

Groei

Het afgelopen jaar is Zwaluwen’30 als vereniging gegroeid. Groei in vele opzichten: groei in leden, groei in vrijwilligers, groei in sponsoren. De nieuwe sponsorgroep heeft in het eerste jaar nagenoeg alle bestaande sponsors kunnen behouden en deze inmiddels met een elftal aan sponsoren weten uit te breiden.

Er zijn jaarlijks vele mensen en bedrijven die Zwaluwen’30 ondersteunen en daar zijn wij zeer gelukkig mee. Want net als elke vereniging heeft Zwaluwen’30 sponsorgelden nodig. Met de ondersteuning van de sponsoren kunnen wij de kwaliteit van verschillende zaken verbeteren. Hierbij valt o.a. te denken aan spelmateriaal, trainer- verzorgende- en technische staf, wedstrijd- en trainingskleding en een uitstraling naar buiten toe, die maakt dat spelers bij Zwaluwen’30 willen sporten. En met succes: het aantal leden trekt weer aan.

Zwaluwen’30 is een omni-vereniging met ambitie en heeft een groot aanbod qua sporten: handbal, zaalvoetbal, G-voetbal, jeugd- en seniorenvoetbal. Een vereniging waar op zaterdagochtend vroeg tot ’s avonds laat meerdere sporten worden beoefend. Maar ook op de andere dagen van de week wordt het complex bezocht. Zo wordt ons prachtige hoofdveld verhuurd aan andere verenigingen en fysiotherapeuten, wordt onze sporthal verhuurd aan scholen en zaalsporten en is onze multifunctionele kantine de thuisbasis van de Evangelische Gemeente Hoorn en van kinderdagverblijf Zowiezo.

Met de nieuwe jonge sponsorgroep, proberen we doormiddel van reclame-uitingen, online en offline zichtbaarheid en mogelijke sponsoractivatie, de bedrijven onder de aandacht te krijgen bij een grote doelgroep. In onze sponsorfolder en op onze website vindt u alle mogelijkheden betreffende sponsoring. Ook voor uw “nieuwe & verfrissende” ideeën om een samenwerking aan te gaan, staan wij uiteraard open! Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op via sponsorgroep@zwaluwen.nl of benader ons bij de vereniging.

Sponsorgroep Zwaluwen’30
E-mail: sponsorgroep@zwaluwen.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!