IJsbaanpad 50
1076CV
AMSTERDAM
tel. 020-6794226

Onder goede weersomstandigheden en een goed bespeelbaar kunstgrasveld begonnen beide ploegen aan deze wedstrijd. Bij aanvang van deze wedstrijd probeerde Zwaluwen'30 het spel onder controle te krijgen, maar Arsenal liet dat niet toe en in de 8e minuut kwam de thuisclub op gelukkige wijze op een 1-0 voorsprong, de bal die voortgezet werd door Arsenal kreeg onverwacht een stevige windvlaag mee waardoor de bal in de linker boven hoek verdween. Dat was een behoorlijke domper voor Zwaluwen'30.
Het verloop van de hele eerste helft was niet al te best en Arsenal was mede door behoorlijk fysiek voetbal de baas op het veld, maar kon niet hun voorsprong verder uitbreiden. Ruststand derhalve 1-0, dus nog alle kans voor de Hoornse club om een goed resultaat te behalen. Nou dat lukte niet in de tweede helft, Zwaluwen'30 wisselde spelers maar kreeg mede door het score verloop geen enkele grip op de wedstrijd. In de 49e minuut kwam Arsenal middels een gegeven strafschop op een 2-0 voorsprong en in de 62e minuut kwam de thuisclub door niet goed ingrijpen bij de verdediging van Zwaluwen zelfs op een 3-0 voorsprong. In de 65e minuut onderstond er een grote vechtpartij tussen beide ploegen, oorzaak onduidelijk. De scheidsrechter legde het spel stil en staakte wedstrijd. Na een kwartier besloot de scheidsrechter de wedstrijd te hervatten, waarbij hij aan een speler van Zwaluwen'30 en Arsenal een rechtstreekse rode gaf.Er waren toen nog 25 minuten te spelen.
In de 68e speelminuut verkleinde Zwaluwen'30 middels Jervin Devid de achterstand tot 3-1, waardoor er nog hoop ontstond dat Zwaluwen'30 nog een beter resultaat zou kunnen behalen Maar in de 71e minuut een vlotte aanval van Arsenal, wat eindigde in een doelpunt voor de thuisclub stand 4-1. De wedstrijd was gespeeld en Zwaluwen'30 was niet bij machte, met uitzondering na een fraai aanval in de 83e minuut om nog dichter bij te komen. Al met met al geen beste beurt voor Zwaluwen'30. Het is te hopen dat Zwaluwen'30 zich snel zal herstellen en het seizoen toch goed kan afsluiten. Nogmaals de eindstand 4-1.