Uit een hoekschop werd de bal niet echt weggewerkt en van dichtbij kon AMVJ
tot scoren komen. Vijf minuten later was het zelfs al 2-0 voor de thuisclub.
slechte pass te onderscheppen en de 2-0 aan te tekenen.
wandelvergunning nog ophalen”
In de 14e minuut de eerste echte kans voor Zwaluwen’30; een goede vrije trap
wordt van dichtbij over gekopt.
In de 18e minuut tikt Jerven Devid in kansrijke positie de bal naast het doel.
Zwaluwen’30 komt in de 27e minuut op 2-1; bij de 2e paal weet Diovaris Balentina
zijn hoofd nog achter de bal te krijgen en met een mooie boog vloog de bal over de
keeper in het doel.
In vrije trap in de 35e minuut van AMVJ raakte paal/lat bij Zwaluwen’30 en zo ontsnapten  zij aan een 3-1 achterstand.
Een harde vrije trap in minuut 40 op de rand van de 16 door Jorg Ooievaar vloog net naast.
Zwaluwen’30 ging dus de rust in met een onnodige 2-1 achterstand. Hopelijk kon
Trainer/coach Richard Bulterman het team voor de 2e helft op scherp zetten om het
fysieke AMVJ-team met dezelfde middelen te bestrijden op het Amstelveense gras.
Thom Nelen kwam in de 2e helft voor Adi Moric in het veld.
In de 53e minuut gaat een goede kopbal van Samet Cetin net naast. Zou het toch nog kunnen?
In de 55e minuut gaat opnieuw een kopbal van Diovaris net naast.
In de 60e minuut komt Gregory Scheltens voor Diovaris Balentina in het veld.
De “beslissing” in deze wedstrijd is in de 75e minuut; de arrogante scheidsrechter van dienst wuift een AMVJ-overtreding weg en zo mag de AMVJ-spits vrij doorgaan en (wel mooi) de 3-1 scoren.
In de 82e minuut gaat de bal op de stip bij AMVJ. Een kleine overtreding was de aanleiding. Leon Schipper wist wel raad met dit “kadootje” en scoort de 3-2.
Zwaluwen’30 wisselt nog 2x om nog iets te forceren in de resterende tijd; in de 85e minuut komen Fabian Juan en Zakariya el Hayani voor Jim Nelen en Jorg Ooievaar.
AMVJ ramt daarna alle ballen naar voren of over de zijlijn. Zwaluwen’30 probeert met volle inzet nog een gelijkspel te behalen. Een vrije trap in de extra tijd wordt door Encho Margaritha naast/overgeschoten. Jammer, want een dergelijke bal moet landen bij één van de Zwaluwen’30- aanvallers in het drukke 16-meter gebied. Na 2 wedstrijden staat Zwaluwen’30 dus nog met lege handen en dat voorspeld niet veel goeds voor de rest van de competitie met een versterkte degradatie/nacompetitie. Het gehele team moet in de komende weken vol gaan voor de punten om niet nu al in de problemen te geraken.