Drie Burgpad 3
1097HK
AMSTERDAM
tel. 020-6941013

Na 3 wedstrijden stond DVVA bovenaan de ranglijst met 3 overwinningen en een doelsaldo van 9-0.
Op het gras van DVVA op Sportpark Drieburg in Amsterdam wist Zwaluwen’30, tegen de verwachting in, een mooie overwinning te behalen van 0-3. Na  verliespartijen in de eerste twee wedstrijden en de ruime winst van vorige week tegen Jong Holland met 4-0, is de aansluiting met de middenmoot een feit.
In het eerste kwartier was het aftasten tussen beide teams. De enige kans voor Zwaluwen’30 was in de 10e minuut. Op snelheid mocht Jerven Devid doorgaan richting doelman van DVVA. Zijn strakke en  harde schot ging rakelings over het doel.
In de 18e minuut wordt een handsbal in de zestien van DVVA door de goed leidende scheidsrechter beoordeeld als strafbaar en gaat de bal op de stip. Leon Schipper weet wel raad met dit buitenkansje en schiet snoeihard de bal tegen het net. De doelman was hierbij kansloos. Stand 0-1.
In het verdere verloop van de 1e helft geen spectaculaire zaken; Zwaluwen’30 had controle over de wedstrijd en doelman Tobias Droomers kreeg weinig te doen.
In de 40e minuut nog een kans voor Zwaluwen’30; een goede voorzet door Leon Schipper wordt van dichtbij overgekopt door Diovaris Balentina.
Na de rust een onveranderd Zwaluwen’30.
Samet Cetin schiet in de 47e minuut de bal, in kansrijke positie, langs de verkeerde kant van de paal, terwijl een goede voorzet in de 49e minuut vanaf links van Leon Schipper door een ieder wordt gemist voor het doel.
In de 50e minuut schiet Diovaris Balentina nog over het doel van DVVA. Zwaluwen’30 had na de rust het initiatief en behield ook het initiatief. In de 53e minuut valt doelpunt nummer 2 voor Zwaluwen’30; een verre ingooi (wat een lekker wapen!!) van Jorg Ooievaar wordt achterover doorgekopt door Diovaris Balentina en bereikt de vrijstaande Samet Cetin. Hij kopt de bal bij de 2e paal in het doel voor
de 0-2.
Een vergelijkbare actie in de 65e minuut; weer een verre ingooi van Jorg, verlengd door Diovaris en met de knie net over het doel gewerkt door Jerven Devid.
Een van de weinige kansen voor DVVA wordt overgeschoten, vanaf een mooie positie i n de 68e minuut.
Een ver en strak schot van Jorg Ooievaar in de 70e minuut wordt met moeite tot corner verwerkt.
In de 80e minuut komt Zakaryia el Hayani voor Jorg  Ooievaar en in de 82e minuut Adi Moric voor  Diovaris Balentina terwijl een moegestreden Bilal en Guennouni wordt vervangen door Jim Nelen.
Jim Nelen was meteen een aanvaller met potentie. DVVA had weinig grip op zijn snelheid en als gevolg hiervan kwam de 0-3 in de 87e minuut tot stand. Schitterende actie van Jim waar hij drie  tegenstanders van zich afschud. Zijn prima voorzet wordt met een subtiele voetbeweging van Jerven Devid tot doelpunt nummer drie gepromoveerd. DVVA probeerde het wel maar onze achterhoede
had de hele wedstrijd alles onder controle en werkte zich een slag in de rondte om de overwinning binnen te halen. Complimenten mannen!!! Twee wedstrijden met de nul!!!
In de 88e minuut kwam Davey v.d. Meer nog voor Gregory Scheltens in het veld.
Het gejuich na afloop uit de Zwaluwen’30-kleedkamer was voor een ieder duidelijk te horen.