Website informatie

N.b.: Sinds september 2010 is er een nieuwe versie van Zwaluwen.nl in gebruik genomen. Binnenkort leest u hier meer over.

Momenteel kijkt u naar de geheel vernieuwde website van Zwaluwen '30. Tijdens de zomer ben ik met Ger Husmann aan de slag gegaan om Zwaluwen.nl te vernieuwen.

Voor de nieuwe website is gebruik gemaakt van een Content Management Systeem, oftewel een CMS. Met dit CMS is het mogelijk om met meerdere mensen (de website redactie) te werken aan deze website, met het gemak van werken met Word.

Binnen het CMS krijgt iedere afdeling (bijvoorbeeld de jeugdafdeling, of de handbal afdeling) een eigen inlogcode voor de gebruiker van het CMS.
De gebruiker heeft dan de mogelijkheid om alleen zijn eigen gedeelte aan te passen of uit te breiden. Op deze manier kan iedereen heel makkelijk zijn eigen afdeling bijhouden.

Op de homepage vindt u bovenaan altijd het meest recente nieuws. Daaronder vindt u de wedstrijdverslagen van het selectie elftal, en de jeugd- en handbal teams. Op de homepage ziet u aan de linkerkant ook de sponsor vignetten roteren, onder de snelkoppelingen naar belangrijke onderdelen van de website.

Verder bevat de nieuwe website nog de volgende functies:

-Een zoekmachine om snel artikelen binnen de website te vinden
-Een contact formulier om een bericht naar de redactie te kunnen sturen
-Een compleet overzicht van alle artikelen en onderdelen van de website

De komende tijd gaat de website nog verder ingevuld worden. Mocht u nog vragen over of aanvullingen voor de website hebben dan kunt u via het contact formulier dit aan de desbetreffende afdeling laten weten.

Ik wens u veel plezier met het gebruik van het nieuwe Zwaluwen.nl!

Jacco Blankenspoor
Website ontwikkelaar

Wilt u zelf een nieuwe website laten ontwikkelen, of uw huidige website in een nieuw jasje steken? Of wilt u uw huidige website laten voorzien van een CMS zodat u uw website ook op een makkelijke en snelle manier kan bijhouden? Neemt u dan contact met mij op via [email protected]

Dit is een sport voetbal pagina

Onder leiding van de heer Jan van Dijk moest Zwaluwen'30 vandaag het ene punt wat men nog nodig had binnenhalen op hun directe concurrent SDC Putten. Al weken lang was men er in Putten op voorbereid dat men rechtstreeks zou gaan degraderen maar Zw...